filmmuziek Petrie van der Wel

Ik (Arno) kreeg een aanbod van Petrie van der Wel. Componeert en speelt pianomuziek: Ik speel piano bij de Usva (heb daar een pianokaart en volg zo nu en dan een cursus) en zodoende was ik uw naam tegengekomen. Het is namelijk zo dat ik muziek schrijf/speel en dat vaak in verband wordt gebracht met filmmuziek. Yan Tierssen wordt vaak genoemd, maar dat vind ik wel wat teveel eer eigenlijk. Ik kan me wel voorstellen dat de sfeer en minimalistische muziek die associaties oproepen. Ik begeleid weleens gedichten en speel af en toe bij cafĂ© De Beurs of op andere plekken. Omdat beeld en muziek elkaar zo mooi aanvullen en ik erg gevoelig ben voor sfeer, dacht ik ‘misschien vind u het leuk om hier iets mee te doen..’. Voor een kleine indruk heb ik twee eigen stukken in de bijlage toegevoegd. Daarbij excuses voor de opnamekwaliteit (vooral de Petrie II geloof ik).